maanantai 18. maaliskuuta 2013

Day 22 - Saattue hajoaa


Kolme viikkoa seikkaillut saattueemme hajoaa tänään kun Elmo lähtee kohti Munnarin vehreitä kukkuloita ja minä puolestani otan suunnan takaisin kohti pohjoista ja
Intian pääkaupunkia Delhiä. Kerala Express lähtee täältä Konchista iltapäivällä ja kolisteltuaan 2800km läpi Intian sen on määrä saapua Delhiin kaksi vuorokautta myöhemmin.

Tiedossa on siis runsaasti aikaa katsella maisemia ja lukea kirjoja!Elmo lähtee Munnain jälkeen kohti Kalkuttaa, missä olisi kieltämättä ollut hieno käydä, mutta koska hän aikoo viipyä kauemmin Intiassa kuin minä, niin aikataulut eivät enää kohtaa.
Niin iso maapallo, niin pieni ihminen! Kaikkea hyvää siis Elmolle, joka on ollut hyvä matkakumppani. Ehkä törmäämme vielä siirtyessämme molemmat eri suunnista kohti Varanasia.

Junasta käsin lienee vaikea päivitellä blogia (ellen onnistu rakentamaan wlania älypuhelimen kautta), joten ihmeempiä päivityksiä tuskin on tiedossa pariin päivään.

Latasin runsaasti kuvia facebookkiin ja albumien pitäisi olla julkisia. Niitä ei kuitenkaan taida päästä katsomaan ilman fb tunnuksia:

Dubai
Goa
Etelä-Intia


Siis ei muuta kuin reppu selkään, kohti juna-asemaa ja uusiin seikkailuihin.

I'm flying solo.

3 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Itse olen reissaillut junilla ympäri Eurooppaa neljänä kesänä, mutta haluttaisi lähteä seuraavaksi Aasiaan. Ehkä mä vielä jonain päivänä unelmani toteutan ja toteutankin, koska unelmathan on tehty toteutettaviksi! :)

  http://lifetastesgood-nanne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Hieno blogi sinulla ja upeita kuvia! En tosin ymmärrä juuri ruuan päälle, mutta maukas on maailma! Pitää käydä lukemassa lisää paremmalla ajalla.

   Aasiassa on yllättävän helppo matkustaa (jopa intiassa), varmasti lähteä tänne seikkailemaan reilikokemuksella! :)

   -Matias

   Poista
 2. Laita se mobiilinetti päälle, sitten valikoista etsit "tethering" ja kas, sulla on taskuunmenevä wifi hotspot.

  VastaaPoista