tiistai 2. huhtikuuta 2013

Ultrabook down, we have a ultrabook down!

Täytyy todeta että nyt jurppii enemmän kuin Delhissä vatsataudin kourissa. Reissua varten joulukuussa ostettu Toshiban Ultrabookki sanoi sopimuksen irti.

Vika saattaa olla LCD-näytössä tai vaihtoehtoisesti emolevyn integroidussa näytönohjaimessa. Niin tai näin niin mitään ei ole tällä hetkellä tehtävissä asialle. Voisin tietysti käyttää koneen halvassa paikallisessa huollossa, mutta epäonnistuessaan koneessa ei enää olisi takuuta jäljellä. Täytynee huomenna soittaa Suomeen ja kysellä vaihtoehdoista.

Taidan kuitenkin vain kantaa tätä toistaiseksi mukana ja ostaa uuden läppärin heti kun tilanne sallii. Ensimmäinen mahdollisuus lienee vasta sitten kun jatkan Nepalista. Kathmandusta on turha tietotekniikkaa etsiä.

Jatkan blogin kirjoittamista miten pystyn (internetkahviloista), mutta valokuvien saaminen tänne voi olla hankalaa. En myöskään varmasti voi laittaa yhtä paljoa aikaa blogiin. Tehdään mitä pystytään! Toisaalta Nepalissa olen kuitenkin välillä ilmen nettiä, joten kai tämä oli ihan hyvä aika koneelle hajota.

Sain sentään kaiken varmuuskopioitua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti