tiistai 16. huhtikuuta 2013

Jumissa Luklassa

Mt. Everest Base Camp 5364m!
JIIHAAA! Tavoite saavutettu toissapaivana!

Kaikki blogin lukijat eivat varmaankaan naa facebookkiani joten siina ne tarkeimmat tunnelmat! Kiitos myos kaikille tykanneille FB:ssa, lahemmas parisataa tykkaysta lammitti mielta taalla korkeuksien kylmassa!

Rikoin varmaankin jonkunmoisia ennatyksia vaeltaessani takaisin Luklaan kahdessa paivassa (n. 10h jatkuvaa kavelya paivassa). Nyt olen jumissa taalla, silla saa on surkea ja valtaosa lennoista Kathmanduun on peruttu. Koko kyla on taynna kotiinpaasysta haaveilevia turisteja. Toiv. saan lennon ylihuomiselle, mutta sita odotellessa on turha stressata ja parempi ottaa kirja kateen!

Teen yhteenvedon ja laitan runsaasti kuvia reissusta kunhan paasen halvemman netin aareen. Taalla tunti satelliittiyhteytta maksaa melkein saman verran kuin paivan sapuskat Kathmandussa!

UPDATE: Eilen neuvottiin menemaan lentokentalle kyselemaan, tanaan sielta neuvottiin menemaan toimistolle. Kokeilen molempia viela tanaan, mutta nayttaa kovasti sielta etta saan nauttia Luklan upeasta ilmapiirista viela useamman paivan ellei saa yllattaen parane!

UPDATE 2: Paasin kuin paasinkin Kathmanduhun! Menin takaisin lentokentalle kyttailemaan, vaikka se suljettiin huonon saan takia aamupaivasta. Istuttiin muutaman muun reppureissaajan kanssa toimiston sohvalla kiusaamassa henkilokuntaa. Yhden aikaan tuli ilmoitus etta KTM:sta on annettu lahtolupa neljalle koneelle. Sain paikan 3. koneessa ja pitkan jannittamisen jalkeen tuo kolmaskin kone saapui kentalle. Kyseessa oli pieni lentokone, jota ilm. kaytetaan lahinna rahdin tuomiseen, mutta kuoppaisen lennon ja vahintaankin jannittavan laskeutumisen jalkeen olen takaisin KTM:ssa! Viimeistaan huomenna siis tarinaa retkesta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti