keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

This is not a food blog!!!

"Delicious! Aroy! Svadista! Lazat!" eli herkullista kerrakseen!

 Elätkö syödäksesi vai syötkö elääksesi? Itse kuulun useimmiten jälkimmäisene ryhmään, mutta kaiken valittamisen jälkeen olen taatusti aasialaiselle ruualle anteeksipyynnön velkaa. Myönnettäköön että on matkalla kaiken kaikkiaan tullut syötyä sen verran hyvin että siitä joku kulinaristi olisi kirjoittanut ihan kokonaan oman blogin. Tässä siis muutama maistiainen kuvien muodossa!

En saanut kuvia tämän paremmin aseteltua, joten nöyrä anteeksipyyntö kaikesta alaspäin rullaamisesta

Kaikille tuttu continental Goan rannoilta. Hinta  2.5 euroa.

Romanttinen (ja tulinen) kynttiläillallinen Elmon seurassa. Goa

Intialainen aamupala vasemmalla, turistin aamupala oikealla.

Ensimmäisiä katuruokakokeiluja. Loistavat lammaskebabit, hinta reilun euron. Delhi.

Ravintolapasta on valitettavasti liian usein se "perusruoka", mutta onhan se vaan  toisinaan hyvääkin!  Hinta reilu 2e, Goa.

Tandoori uuni käytössä. Perinteistä Intialaista ruokaa!

Yritys hyvä, mutta tarjotin ei ehkä takaa näyttävää esillepanoa! Goa

Ei niin maittava delivery illallinen hotellihuoneeseen Kochissa, Intiassa. Paikalliset syövät tätä katukeittiöistä kerättyä pussimuonaa jatkuvasti.

Tyypillistä "included" ruokaa päiväretkeltä. Kerala Backwaters

Loistavaa katuruokaa Delhin takakujilta! Lammaskebabit eurolla!


Sizzling! Fajitan täytteitä a ala Dubai. Hinta enemmän kuin kaikki edelliset yhteensä!


Nuudelisoppaa Everestin rinteillä. Susirajan takana ei tarjoilla gourmeeta!

Paikallista leipää ja teetä Kala Pattarin kupeessa, 5000m korkeudessa

Luklassa huonon sään saartamana
Eipäs unohdeta olusia! (vähintään) yksi joka lajia! Kuvan kaunokaiset ikuistettu Laosissa. Maistuvimmat merkit tähän mennessä Chang (Thaimaa) ja Red Horse (Filippiinit) 

Halpaa syöminkiä Singaporessa. 4e annos Little Indiassa.

Banana Split ja red bull, terveellinen iltapala

Katuruokaa Singaporessa. 3 euroa.

Liukuhihnasushia! 

Naapurikahvilan lounastarjoilua KK:ssa. 3e/annos, parhaita  paikkoja koko reissussa

Rauskua Kota Kinabalun tapaan. On muuten loistavaa kalaksi!

Ravut 3e/kpl KK:n yötorilla


Siinä nyt muutama kuva lautaselle annoksista. Nälkä voittaa usein bloggauksen eikä monikaan ikuistamisen ansainnut annos ole päätynyt filmille. Ehkä jatkossa paremmin eli To Be Continued...

4 kommenttia:

 1. Luen itseni myös jälkimmäiseen ryhmään, vaikka ruoan laadulla on toki merkityksensä. Ruoka-annosten kuvat ovat silti matkakuumetta nostattavia, varsinkin kaltaiselleni laiskalle kokkaajalle, joka kotimaassa haikailee Aasian valmiiden ja halpojen pöytien ääreen :)

  VastaaPoista
 2. Itsekkin olen laiska keittiössä, joten ravintolaruuassa on puolensa! Toisaalta kun syö tarpeeksi kauan ulkona niin rupeaa tekemään kummasti mieli vain sitä perus kotiruokaa ja viimeaikoina onkin tullut vilahdettua kaupan kautta hostellin keittiöön useammin kuin aiemmin!

  En yleensä yritäkkään säästää ruuassa, mutta pienet paikalliset raflat ovat yleensä enemmän makuuni; ruuan saa nopeasti pöytään, palvelu on mutkatonta ja ruokaa ei ole käristetty rasvassa/kermassa samoissa määrin kuin hienommissa paikoissa!

  Olen muuten kateellinen Singaporen lentokenttää koskevasta postauksestani. Yritin itse löytää kaikkia noita hienouksia Changilta, mutta ilm. olin eri terminaalissa. Saan vielä uuden yrittämän vaihtaessani lentoa SNGssä ensi kuussa. Jos joku haluaa lukea lisää Singaporen lentokentästä (tai muuten vain hyvää matkablogia) niin tässä linkki Teea:n blogiin:

  http://pienellarahallamaailmalle.blogspot.com/2013/06/nelja-paivaa-singaporessa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rajansa on varmasti kaikella, en ole vain itse ehtinyt olemaan niin kauaa poissa kotimaasta tai muuten vain syömättä myös itsetehtyä ruokaa matkoilla, niin ei ole kyllästyminen ehtinyt iskeä. Hostellien keittiöt ovat olleet tosin lyhyemmilläkin matkoilla käytössä, aina kun ei jaksa montaa kertaa päivässä lähteä ulos syömään vaan aamu/iltapala on ihan kiva nauttia majapaikasssakin.

   Palvelut on Singaporen kentällä tosiaan levitelty eri terminaaleihin, joten varmaan kävi sinulle sitten niin. Me kaipailimme juurikin niitä ilmaisia leffoja ja sohvia rentoutumiseen, joten olimme sopivasti juuri siinä terminaalissakin lentoa odottamassa. Toivottavasti ensi kerralla löytyy ne mitä jäit kaipaamaan. Kiitokset linkistä blogiini!

   Poista
 3. Melkein odotin loppuun kuvaa tyhjästä lautasesta anteeksipyynnön kera :)

  VastaaPoista